Reklama

Pribudlo 16 nových lokalít s LTE sieťou od O2. Už 177 v druhej fáze výstavby

Imrich Maťo

Týždeň s týždňom sa stretol a operátor O2 ďalej rozšíril svoje pokrytie sieťou LTE. V rámci druhej fázy budovania tejto siete na mape pokrytia pribudlo ďalších 16 nových lokalít.

Pozrite si

Ďalších 19 nových LTE lokalít od O2, celkovo ich má už 161

Znamená to, že počet pokrytých miest a obcí sa od septembra t.r. zvýšil už na 177. Tak to už je určite zaujímavé číslo. Operátor sa tak úspešne blíži k plánu pokryť do konca roka 66 % populácie Slovenska.

Zdroj | O2

A v ktorých novo pokrytých mestách a dedinkách sa môžu zákazníci O2 tešiť z rýchleho internetu? Sú to:

Bytča, Čadca, Dovalovo, Kluknava, Krompachy, Liptovský Hrádok, Liptovský Mikuláš, Liptovský Peter, Námestovo, Ovčie, Revúca, Richnava, Štrba, Tornaľa, Vavrišovo a Víťaz.

Okrem toho pokrylo O2 signálom LTE aj úseky diaľnice D1 pri Dovalove, Vavrišove, Liptovskom Petrovi a Štrbe.

Zdroj | O2
Zdroj | O2

Pri tejto príležitosti operátor neopomenul ani akciu „O2 nasvecuje mestá na modro“, pri ktorej každý piatok nasvecuje na modro najvýznamnejšie pamätihodnosti vo vybraných mestách.

Teraz svoju pozornosť operátor sústredil na kostol Všetkých Svätých v Humennom i kostol Navštívenia Panny Márie v Senici.

Zdroj | O2
Zdroj | O2

Ale taktiež Rímskokatolícky kostol v Snine a Mestskú tržnicu v Trebišove. Nasvietenie monumentov je vždy spojené s promoakciou za účasti hostesiek – O2 Anjelov a možnosťou získať zadarmo dáta navyše.

Zdroj
Ďalšia story
Zatvoriť

Newsletter

Ďakujeme za váš záujem! Odteraz vám už neunikne žiadna novinka.
Ľutujeme, ale váš formulár sa nepodarilo odoslať.